hehe

1. ne zelim besplatnu promociju, narocito ne sajta firme u kojoj privremeno radim za mizernih cirka 250 dm, samo zbog trenutne [citaj lose] materjalne situacije. sto se mene tice, ja bih stavio i ip adresu servera, ali nije bila primenjiva (virtualni server)... adresu sam samo hteo da stavish da bi naglasio da je promenjena u odnosu na neku od prethodnih poruka.
2. a ja bih tebe zamolio da vise ne ispravljash "greske" u nashim porukama. naravno, ti imash pravo na to, kao i da neke stvari promenish ili uopste ne objavish, ali je to generalno losa praksa. to je vid CENZURE! ;o)))
ako to radish zbog vizuelnog utiska koji (zelis da) TVOJ sajt ostavlja, (opet kazem) ok, ali te greske govore samo o nasoj (ne)pismenosti. (svaka poruka je potpisana)
tvojim "neznatnim" korigovanjem nashih poruka, cesto promenish i neku sitnicu (a sitnice zivot znace

koja moze da promeni i smisao (dela) poruke. (mislim da si moju mozda prvu ili drugu poruku izmenio preformulisanjem neke recenice, sto je rezultiralo promenom znacenja. nije bilo krupno, ali nisi ti mogao bolje od mene da razumesh "sta je pisac time 'teo da kaze!").
sto se tice slova sh, josh od poste na bbs-ovima (ako mnogi uopste i znaju sta to bese) i pristupa internetu *samo* preko akademske mreze, pa do danasnjih dana kroz SMS poruke i opet e-postu, mnogi su pisali, i dalje pisu SH! iako je mozda "gramaticki nepravilno", to je bila praksa, ili potpis domace kompjuterske (hakerske) podkulture. ja nisam (ni bio) haker, ali sam jednu od primarnih covekovih potreba da negde pripada, da pude deo necega, kao i potrebu da bude razlicit, jedinstven, koristio neke opste, kao i neke meni svojstvene stilove u pisanju raznih vrsta kucanih poruka.
dakle, pisanje ili nepisanje slova sh nije stvar pismenosti (jer sigurno nije pravilno napisati skola) vec (recimo) stvar ukusa.
sto se mene tice, ja dosta "gresim", (recimo cuvenim sh, ili konstantnim pisanjem svega malim slovima) ali ja cinim to NAMERNO. moja poruka time nosi moj identitet, ona je oblik mog izrazavanja, i ja odlucujem u kom obliku cu saopstiti nesto, kao i sta cu saopstiti. moram li da (TE) podsecam da je forma, pored sadrzine, takodje deo komunikacije!