Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Primedbe u vezi foruma  (Pročitano 2731 puta)
zombie
Gost
« poslato: Ponedeljak, 13. Avgust 2001. 21:16:00 »

kada sam sasvim slucajno otishao na http://www.linux.co.yu/forum, ovaj mi prikaze listu svih foruma na sajtu. u momo browseru (IE_5.5@Win98) vreme (ne datum vec samo sati i minuti) poslednje post-ovane poruke na forumu se prikazuje u drugom redu (sto cenim da ne bi trebalo)...

btw, jeL ovo php verzija (port) "phorum"-a, ili sta vec??? ne znam jer nisam video ni original, ali znam da je najpopularniji... wink

btw2, da li je dozvoljeno postovanje (nekih) html tagova u textu ili ne.. ako jeste, ne bi bilo lose da negde napises (ili url wink koji su tagovi dozvoljeni (pretpostavljam da nisu svi).
Sačuvana
acim
Administrator
Elitni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: Ponedeljak, 13. Avgust 2001. 21:09:00 »

1. Hmm, koju rezoluciju koristis? Da nisi ukljucio zoom? Proverio sam ponovo izgled u IE browseru i ova kolona je prikazana u samo jednom redu, dakle nema wrapovanja (preloma).

2. Da, ovo je Phorum, ali ne port, jer Phorum postoji samo kao PHP, nema drugih verzija. Planiram prelazak na jedan drugi discussion board softver, ali o tom, potom.

3. Ova primedba je uvazena, tako da je ovo sada napisao u okviru napomene pri postovanju poruka. Dozvoljeni su tagovi <a>, , i .
Sačuvana

Boban Aćimović, urednik linux.rs
zombie
Gost
« Odgovor #2 poslato: Utorak, 14. Avgust 2001. 16:11:00 »

1. rekao sam da sam koristio IE, a on valjda nema zoom (ako ima, kazi mi gde je wink

Inace, probao sam i na poslu IE_5.0@Win2000@1152*864, kao i NN_4.7@Win2000@1152*864, a i kuci koristim istu rezoluciju (IE_5.5@Win98@1152*864) i nigde se ne vidi dobro. Probao sam i na jednom mekintoshu na poslu, iz internet explorera i netscape navigatora, (ali ne znam koja rezolucija) i tamo ceo timestamp (i datum i vreme) prelazi u novi red!

2. ja sam mislio da je phorum port sa perl-a... ako nije, kako se onda zove najpopularniji BB softwer u perlu?

3. ok. evo isprobavam wink... i opet proba
Sačuvana
acim
Administrator
Elitni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #3 poslato: Utorak, 14. Avgust 2001. 23:14:00 »

1. Ctrl i  +, cini mi se. A obratno je Ctrl i -. Zaista mi nije jasno kako se kod mene vidi OK, a kod tebe ne valja. Sta kazu drugi?

2. UBB, ali je to komercijalni softver.

3. Naravno da radi shocked)
Sačuvana

Igor Paunov
Gost
« Odgovor #4 poslato: Sreda, 15. Avgust 2001. 09:16:00 »

Ne znam da li ste se vas dvojica razumeli oko problema broj 1. Tomica Jovanovic kaze da je otisao na listu foruma i tamo se prelama datum u sledeci red. Ja sam probao iz Netscape-a za Linux 1024x768 i iz Konquerer-a i u zavisnosti od velicine prozora datum se prelama u sledeci red ili ne (ako moze da stane). Ne znam sto bi to nekom smetalo.
Sačuvana
acim
Administrator
Elitni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #5 poslato: Sreda, 15. Avgust 2001. 15:37:00 »

Vidis, lepo si primetio da Tomica i ja ne pricamo o istoj stvari, hvala shocked)
Ja sam svo vreme proveravao forume, a ne listu foruma. List foruma je strana koja nema direktan link, dakle ovo je sporedna strana, pritom i prilicno nevazna. Stoga, tesko da cu trositi vreme da je sredjujem, narocito u situaciji kada je sasvim moguca promena forum softvera na ovom sajtu.
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

?>