Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Predlog za prosirenje sajta  (Pročitano 2201 puta)
legend
Gost
« poslato: Utorak, 11. Septembar 2001. 10:49:00 »

Bobane,

kako bi bilo da otvoris deo sajta koji ce biti svojevrstan repository php klasa? Imam par (po meni) dobrih klasa koje bih podelio (a bave se svim i svachim).

Sa tvoje strane bi trebalo odraditi najprostiji upload, versioning (ruchni naravno) i online manual (ako se dogovorimo da radimo sa phpdoc-om, onda manual mozes da chupas iz samih klasa). Chak mozda (ako si voljan) webcvs il tak nesto wink (nemoj da se rasplinjavas da pravis yusourceforge.... :>)

Postujem ovo ovde da vidim da li su i drugi zainteresovani za ovo.
Sačuvana
acim
Administrator
Elitni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: Sreda, 12. Septembar 2001. 14:59:00 »

Ukoliko uradis kod, nema nikakvih problema da to postavimo. Mozda bi za pocetak najbolje bilo da uradis jednu staticku stranu sa linkovima, a zatim da spakujes sve te fajlove i posaljes mi. To bih postavio kao /people/legend...whatever/index.whatever ako ti se dopada. Ovo whatever zameni sa cime god hoces. Ukoliko ti se ne dopada, moze i nesto poput /projects/phpclasses ili kako god. Ali, najbolje da krenemo od jedne staticke strane, kako ne bi ulagali puno truda u nesto sto ne znamo da li ce biti popularno ili ne. Kasnije bi trebalo da imamo PHP kod za uploadovanje, prikazivanje i sve ostalo. Mozda takav projekat vec postoji na mrezi.
Sačuvana

Boban Aćimović, urednik linux.rs
Igor Paunov
Gost
« Odgovor #2 poslato: Četvrtak, 13. Septembar 2001. 11:58:00 »

Podrzavam ovaj predlog, ali takodje mislim da je Boban u pravu kad kaze da se ne isplati ulagati vreme u nesto sto se ne zna da li ce biti zanimljivo. Mozda ne bi bilo lose da se PHP forum iskoristi za tako nesto. Ko ima nesto korisno, funkciju/klasu/celu aplikaciju a zeli da je podeli sa drugima moze da arhivu postavi bilo gde na mrezi (vecina ima neki sfoj fodler negde na mrezi) i preko foruma obavesti zainteresovane.
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

?>