Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Konvertovanje u DVD sa titlovima.  (Pročitano 355 puta)
nelle70
Novi član
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: Petak, 16. Decembar 2011. 23:23:02 »

Veliki pozdrav svima!

Clan sam ovog foruma od pre nekoliko minuta sto govori da sam i novajlija u Linux svetu.Instalir'o sam Mint vec 15-tak dana.Veoma sam zadovoljan spram mojim zahtevima,a oni su skromni a i adaptiranje posle prozora nije trajalo dugo ni mucno.Cak mi je i bilo zabavno otkrivajuci veoma interesantna i meni bliska resenja.
Nadam se da cu imati vise vremena da provodim ovde u druzenju i naravno u trazenju resenja za nastupajuce probleme kojih uvek ima kao sto veceras imam jedan i ja.
 Znaci radi se o konvertovanju.
Imam dragog,malog sinovca kojem cesto skinem neki crtac ili avanturisticki film tipa Harry Potter i to konvertujem sa prevodom na DVD disk i onda zajedno gledamo.
E sad.....       !To sam radio sa programom,dok sam koristio Windows,Convert x to dvd i moram reci da je taj program to odradjivao za svaku pohvalu.
Koja mi je aternativa?
Zamolio bih da mi pomognete.
                                                                                                                       Unapred zahvalan i veliki pozdrav svim Linux-ovcima!
Sačuvana
nelle70
Novi član
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Ponedeljak, 19. Decembar 2011. 12:48:30 »

Sta bi?!!!!

Gde su Admini da pomognu?
Sačuvana
acim
Administrator
Elitni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #2 poslato: Subota, 24. Decembar 2011. 04:17:25 »

https://www.linux.com/news/software/multimedia/8207-a-quick-guide-to-dvd-authoring
Sačuvana

Boban Aćimović, urednik linux.rs
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

?>