Ljudi imam mali problem pa ako moze neko da mi pomogne bila bih mu veoma zahvalna. Naime, danas sam uela Orion Telekomov modem za bezicni net. Imam netbook koji u sebi ima Linux operativni sistem ( o kome ne znam nista ). Kada sam prikacila modem na netbook on ga uopste nije registrovao, tj nije pokrenuo ucitavanje bilo kakvog driver-a, programa...E sad, ja predpostavljam da je to zbog toga sto je taj netbook moja sestra dobila od skole i da mu je verovatno po default-u zakljucano bilo kakvo instaliranje programa osim vec postojecih. Pokusavala sam par puta ali mi ne da da se konektujem. Moram da naglasim da ja isti modem koristim za sebe na svom laptopu vec duze vreme i da kod mene perfektno radi ali imam windows 7 instaliran. Zvala sam malopre telekom i oni mi kazu da su zaboravili da mi daju disc sa instalacijama, medjutim kada sma im rekla da je u pitanju netbook koji nema fiokicu za cd-ove i da imam linux sistem oni su zacutali i rekli da ce me pozvati za par minuta. Pozvali nas jesu ali mi nisu dali nnikakve informacije kako da resimo problem. Dakle moje pitanje je da li postoji neka mogucnost otkljucavanja te zabrane za instaliranje instalacije za taj modem ili bilo kakav program preko koga mogu da ga prikacim? Unapred hvala na odgovoru
pozzzz