Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Beryl Manager on My Ubuntu!  (Pročitano 5854 puta)
Pacy
Gost
« poslato: Sreda, 07. Mart 2007. 14:58:37 »

Izgleda sasavo ali mene glava vise od prozora ne boli! Cheesy
-------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------

-------------------------------

-------------------------------

-----------------------------
Ovo mi je bilo jako neophodno, a i funkcionise fenomenalno!
Sačuvana
beli0135
Gost
« Odgovor #1 poslato: Sreda, 07. Mart 2007. 15:35:26 »

Da.. ko stavi beryl, ne ide vise nazad. Od tog dana, jedva da ne povracam dok na poslu radim u XP-u.
Treba samo preboleti prvih 30 min dok se covek ne snadje, posle se tek vidi koliko beryl u stvari ubrzava rad.
Sačuvana
Pacy
Gost
« Odgovor #2 poslato: Sreda, 07. Mart 2007. 20:51:35 »

Da.. ko stavi beryl, ne ide vise nazad. Od tog dana, jedva da ne povracam dok na poslu radim u XP-u.
Treba samo preboleti prvih 30 min dok se covek ne snadje, posle se tek vidi koliko beryl u stvari ubrzava rad.
------------------------
Izostavili su jednu opciju, ili je bag u pitanju, nisam siguran.
Naime, otvara svaki novi prozor u samom top-u, tako da se zavuce ispod panela.
Smeta mi, a nisam jos nasao opciju da mi se svaki novi prozor otvara u centru desktopa.
beli0135 da li si je ti pronasao i imas li slican problem?
Sačuvana
tux_va
Gost
« Odgovor #3 poslato: Četvrtak, 08. Mart 2007. 17:27:13 »

Prava stvar, i pokazatelj odakle ideja za novi M$ look  grin. U svakom slucaju preporuka, u velikoj meri olaksava rad. Preporuka: koristiti u kombinaciji sa gdesklets apletima...izgleda fenomenalno, a minimalno opterecuje masinu (dokaz da za komforan rad ne treba 1gb+ smiley )
Sačuvana
beli0135
Gost
« Odgovor #4 poslato: Četvrtak, 08. Mart 2007. 17:34:54 »

Pacy, ne, to se ne deshava. Mislim da ima veze sa settingsima tvojih panela.
Vidi da ti nije checkiran (u personal settings) da je panel "on top" i da ima ukljucenu opciju da moze prozor da se podvlaci.  Sad sam na polsu i damn XP-u, pa pricam na pamet.
Sačuvana
Pacy
Gost
« Odgovor #5 poslato: Subota, 10. Mart 2007. 00:42:26 »

Pacy, ne, to se ne deshava. Mislim da ima veze sa settingsima tvojih panela.
Vidi da ti nije checkiran (u personal settings) da je panel "on top" i da ima ukljucenu opciju da moze prozor da se podvlaci.  Sad sam na polsu i damn XP-u, pa pricam na pamet.
Ne, nema veze sa podesavanjima panela ili ja bar nisam nasao ta podesavanja o kojima pricas. Zamolio bih te da buses malo recizniji.
Dakle , kad spustim gornji panle iz top-a u bootom a beryl je aktivan , pri pokretanju terminala i beryl setingsa kao i thunderbirad (sve aplikacije koje se ne otvaraju preko celog ekrana) prosto se vrh prozora uvuce negde gore i onda na Alt+F7 ili samo Alt spustim tu aplikaciju na zeljeno mesto.
Meni smeta bas to sto se podvlaci i nisam npr. u mogucnosti da ugasim tu aplikaciju na "x". Mogu na Alt+F4 ali nije to to!
Nadam se da sam ti malo pojasnio problem koji imam i da cu ga u najskorije vreme resiti.
-------------------------------------
Evo img o cemu pricam!

------------------------------------
« Poslednja izmena: Subota, 10. Mart 2007. 00:48:03 Pacy » Sačuvana
beli0135
Gost
« Odgovor #6 poslato: Subota, 10. Mart 2007. 04:49:14 »

Joj stvarno ne znam, nikad mi se to nije desilo.
Sačuvana
Pacy
Gost
« Odgovor #7 poslato: Ponedeljak, 12. Mart 2007. 22:33:42 »

Joj stvarno ne znam, nikad mi se to nije desilo.
--------------------
Resen proble, instalaciom Linix Mint 2.1, kroz Automatiks Bleeder!
Sačuvana
beli0135
Gost
« Odgovor #8 poslato: Utorak, 13. Mart 2007. 14:33:35 »

Da, desilo se i meni juce. Window manager je problem. Beryl je dovoljno bagiran. Radi dobro sa Compiz-om.
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

?>