Pa pazi, sto se tice wireless-a, sve zavisi od opreme koju imas. Ja sam do sada probao dosta distroa, Mandrake, Mandriva, Fedora, Slackware, Vector Linux... i mogu ti reci da ne mogu da se pozalim nesto puno ni na jedan od njih. S'obzirom da si pocetnik, moja preporuka bi bila Mandriva, koja je stvarno napravljena tako da svaki pocetnik moze da se snadje u njoj bez problema. Dolazi na DVD-u, imas dosta paketa, sve ti je manje vise podeseno, ne moras da se mucis, a sto se tice web servera ja sam bas na Mandrivi dosta stvari uradio sa Apachijem koji dolazi bas uz nju, bez ikakvih kompajliranja i sl. Dakle, sa njom ces i najmanje muke da imas oko podesavanja web servera, sto se tice pouzdanosti, tu su sada price tamo - ovamo po netu. Neki je hvale, drugi kazu da nije bas nesto. U tom sucaju bi ti mozda Fedora bila bolja, koja je takodje sjajan sistem. Takodje, postoji i Ubuntu server verzija, ali o njoj ne znam nista puno, tako da ne bih zeleo da ovde iznosim pogresne stvari. Dakle, odluci se za jedan od ova dva, kreni u pustolovinu, i ako imas problema nas forum je tu da ti pomogne

Pozdrav.