Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Paragraf.Net i PlanPlus  (Pročitano 7471 puta)
acojlo
Gost
« poslato: Ponedeljak, 07. Avgust 2006. 14:08:08 »

Da li je neko do sada pokrenuo ova dva programa na Linuxu? Mislim da Paragraf.Net koristi mssql a za PP nemam pojma.

Pozdrav.
Sačuvana
maddox
Gost
« Odgovor #1 poslato: Sreda, 09. Avgust 2006. 00:57:33 »

@sky_one
Da, prekrsio si pravila, naime pravilo 14. Covek je pitao da li je neko pokrenuo, a ti si ga napao kako promovise Windows, i dao mu linkove koji nemaju veze sa njegovim pitanjem. Ja sam pobrisao sve postove u ovoj temi koje si ti poslao, zato sto sam mislio da su visak ( i dalje stojim pri tome ). Ovo ti je prva javna opomena. Molim te da ubuduce pazis kada dajes komentare i da dobro razmislis pre postovanja necega na forumu.

@acojlo
Ne znam da li je moguce pokrenuti ovaj software preko CrossOffice programa. Mozda i Wine moze da pomogne, mada nisam do sada nikada cuo da je neko uradio nesto slicno. Mozda bi neko od resenja bilo da probas sa nekim od ova dva alata:
http://www.vmware.com
http://www.win4lin.com
Mada, naravno, nikada nece oni raditi tako dobro kao na Windowsu. Naravno, ne u skorije vreme Smiley

Pozdrav
Sačuvana
sky_one
Gost
« Odgovor #2 poslato: Sreda, 09. Avgust 2006. 01:24:35 »

14. Izbegavajte slanje poruka koje nemaju veze sa temom.Jesam ako google earth nije link kao alternativa za plan grada jesam ako sve poslovnom svetu mozete naci na cnn sto je paradoks i dao sam mu link koji ga vodi ka paragrafu.net tamo je imao pdf file i to je i on line usluga sve kao alternativa.Jesam ka linuxu.com sa search opcijom da vidi dali iko imao iskustva sa slicnim stavom.Nije moguce takve programe instalirati jer traze 100% windows platformu.Toliko.
U pravu si evo izbrisao sam sam deo poruka.Ponudio sam alternativu zato sto stvarno za sad nepostoji nacin da se ti programi instaliraju u bilo kom drugom okruzenju osim windows-u.Spreman sam da licno dokazem ako je potrebno.Rekao sam da necu da se mesam u ono sto neznam za ovo znam.Mozda je moj pristup bio malo arogantan ja se izvinjavam svim sjajnim ljudima na ovom forumu.I tebi se zahvaljujem na razumevanju.Hteo bi da dodam znaci programi su uradjeni u Visual.net-u sa bazom na SQL serveru koji je microsoftovo cedo.Onaj ko moze da pokrene te programe u drugom okruzenju moze sve. smiley
i jos da dodam ne samo da nemoze da se instalira na drugom sistemu vec nemoze ni na jednom windowsu koji nema SQL server a ima ga samo XP.Mozda i 2000 profesional ako se updateuje

Database management systems (DBMS) are the hidden engines behind some of your most critical information applications. Microsoft SQL Server is one of the most common DBMS for Windows platforms. The types of critical business applications that depend on MS SQL Server range from internal CRM applications to accounting to ordering systems. Loss of this data can often result in hours or days of lost productivity and many dollars in lost revenue. This white paper discusses data protection strategies for MS SQL Server to help ensure your business is protected and your applications remain available.
To je pojasnjenje u najkracem o tom SQL serveru
« Poslednja izmena: Sreda, 09. Avgust 2006. 23:40:02 sky_one » Sačuvana
maddox
Gost
« Odgovor #3 poslato: Sreda, 09. Avgust 2006. 20:08:01 »

@sky_one
Ja stvarno nemam vise snage ni vremena da se prepirem sa tobom. Covek nije trazio alternativu, covek je pitao da li moze da se pokrene i kako. Ti mu nisi rekao kako da pokrene, vec si tu u 3-4 postova ispricao svasta. Takodje bih te molio da kada imas nesto da dodas na prethodni post, da to uradis editovanjem, a ne pisanjem novog. Molio bih te da vise ne skreces sa teme, inace cu biti ponovo primoran da brisem i moje i tvoje postove i ovu temu ostavim sa pocetnim postom.
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

?>