Ljudi pomagajte !!!!
Ispit iz programiranja je za 10 dana a meni Eclipse odjedared ne radi. Naime, prestao je da rada kada sam uradio uptade istog. U pocetku je sve islo lepo ... medjutim kada sam pokusao da neku od klasa u projektu promenim i save-ujem dobijam poruku :
Save failed:null
to je prvi put, a svaki sledeci :
Save failed:org.eclipse.core.internal.utils.UniversalUniqueId
entifier
dok nakon par puta startovanja Eclipse-a ni to vise ne radi i posle toga dobijam poruku pri samom startovanju:
JVM terminated. Exit code=1
/usr/bin/java
-jar startup.jar
-os linux
-ws gtk
-arch x86
-launcher /usr/bin/eclipse
-name Eclipse
-showsplash 600
-exitdata 48006
-vm /usr/bin/java
-vmargs
-jar startup.jar
I posle toga jednostavno nece vise da se startuje - naravno dok ga ne reinstaliram iz yum-a, i tako sve u krug.
Stvarno ne znam sta mi je ciniti. Svasta sam pokusao - brisao ~/.eclipse, cistio neke eclipse fajlove iz /tmp, pokusao da ga pokrenem kao novi korisnik, pokusao da izbrisem workspace pa da posle import-ujem svoje projekte i ni tada ne radi.

Pomagajte ako Boga znate, jer moram priznati da to bas i nije jedini ispit koji sam prijavio i bas i nemam mnogo vremena da cenzurisanovim pred na net-u u neizvesnosti trazeci resenje.

To bi trebalo da bude "the last resort".
Probao sam da nadjem resenje na net-u - neki lik je imao isti problem ali ga nije resio do kraja diskusije na ovom linku ->
http://www.archivum.info/fedora-list@redhat.com/2005-06/msg02172.htmlJedino sto mi josh pada na pamet je da uzmem i instaliram Native Eclipse sa FC4 instalacionog diska ...