Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Program za crtanje algoritama  (Pročitano 7233 puta)
maddox
Gost
« poslato: Četvrtak, 17. Novembar 2005. 10:46:55 »

Da li neko zna neki dobar program u kome se mogu crtati algoritmi. Znači potrebno mi je da ima gotovih šablona, da se crtanje ne svodi na pravljenje mojih elemenata i menjanje njihove veličine u zavisnosti od text-a koji ide unutra.

Ako neko ima ideju kako ovo da rešim neka kaže.

Pozdrav.
Sačuvana
kmilos
Administrator
Elitni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Četvrtak, 17. Novembar 2005. 14:55:27 »

Pa valjda Dia ima biblioteku kutija za algoritme, možda i Inkscape... Ja sam koristio prastari XFig za to npr., jeste ružan ali radi posao. Možda i OpenOffice Draw ima biblioteku... U stvari evo sad sam video da je i OOo ima, a engleskom su to flowcharts, a ne algoritmi...
Sačuvana

maddox
Gost
« Odgovor #2 poslato: Četvrtak, 17. Novembar 2005. 21:25:50 »

A gde da nađem OO Draw biblioteku za algoritme? On bi mi super odgovarao. Hvala ti što si mi rekao da je algoritam na engleskom flowchart, tražio sam po rečniku ali nisam uspeo da nađem. Vidim da po netu ima dosta programa, ali bi mi najviše odgovaralo da koristim OO.

Hvala na dosadašnjoj pomoći.
Sačuvana
kmilos
Administrator
Elitni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Petak, 18. Novembar 2005. 10:50:07 »

Pa u OOo Draw 2.0 je i ima po default-u koliko vidim, ne treba ti ništa ekstra...
Sačuvana

maddox
Gost
« Odgovor #4 poslato: Petak, 18. Novembar 2005. 12:50:17 »

E, pa problem je u tome što ja imam OO 1.1.5. Da li možeš da mi kažeš gde mogu da nađem biblioteku i kako da je istaliram ( makar mi daj link gde ima tog objašnjenog ). Ovo bi mi trebalo za školu, zbog maturskog.
Sačuvana
kmilos
Administrator
Elitni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Petak, 18. Novembar 2005. 15:19:59 »

Nemam pojma da li tek tako mogu da se dodaju u 1.1.5, i da li uopste postoje... A sto lepo ne nabavis 2.0, stvarno je ogromna razlika u odnosu na 1.x... Ako ne, barem znas sta trazis sada, ima manjih programcica koji mogu da ti zavrse posao kao sto vec rekoh...
Sačuvana

brale
Administrator
Elitni član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #6 poslato: Petak, 18. Novembar 2005. 17:34:18 »

Maddox-e !! maddoxe!!! smiley još se nisi uozbiljio smiley
čudi me da nisi video da na DVD-u imaš OOo2.0 ili nešto približno tome 1.9 nešto:-) deinstaliraj 1.1.5 pa instaliraj 2.0 sa MDV2006 dvd-a
Sačuvana

Neki ljudi jedu da bi živeli, ja živim da bih jeo.
maddox
Gost
« Odgovor #7 poslato: Petak, 18. Novembar 2005. 20:35:27 »

Citat: atom
Maddox-e !! maddoxe!!! :-) još se nisi uozbiljio :-)
čudi me da nisi video da na DVD-u imaš OOo2.0 ili nešto približno tome 1.9 nešto:-) deinstaliraj 1.1.5 pa instaliraj 2.0 sa MDV2006 dvd-a

Vidi stvarno ima 2.0 :) Ma pogledao bih, ali sam bio u žurbi, išao sam u školu.

Ovo je baš ono što mi je trebalo. Sada ću moći ceo diplomski da uradim sa free software-om :)

Hvala obojici na pomoći.
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

?>