Stranice: [1] 2   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Prolog  (Pročitano 7694 puta)
Puppet Master
Gost
« poslato: Petak, 21. Februar 2003. 20:54:55 »

mozda nije trebalo u ovu konferenciju ,ali nisam imao ideju gde bi trebalo

Kako se programira u prologu, nasao sam da gprolog startuje prolog, ali kako da mu ubacim  deo u kome su podaci i deo u kome su pravila na osnovu kojih ce donositi zakljucke, jer kad se startuje dobijam

?-

smiley  smiley  smiley  smiley  smiley

Pozdrav
Sačuvana
deyan
Gost
« Odgovor #1 poslato: Četvrtak, 13. Mart 2003. 11:34:30 »

Tvoj tekst sam govori da nisi hteo cak ni da pogledas makar malo manual...
Sačuvana
Puppet Master
Gost
« Odgovor #2 poslato: Utorak, 18. Mart 2003. 14:23:25 »

tvoj tekst sam govori da te mrzi da odgovoris nekome ako znas , ali da si zato uvek spreman da pametujes , sledeci put ako postavim neko pitanje i ako ne zelis da mi pomognes zaobidji me u velikom luku , a za tvoje obavestenje nisam debil da ne pogledam man , ali ako isti nije instaliran na masini , a ne znam gde je i da li ga ima uopste objasni mi onda kako da procitam man, probao sam i sa info i opet nista ,ali sam onda naisao na neke ljude koji ne prosipaju veliku pamet kao ti nego su mi rekli idi na tu i tu adresu i skini manula, i tako su mi resili problem , umalo da zaboravim hvala na brzini odgovora
Sačuvana
deyan
Gost
« Odgovor #3 poslato: Sreda, 02. April 2003. 14:23:45 »

Gospodaru ludaka, pardon, lutaka,
moj odgovor je baziran na dugogodi
Sačuvana
Puppet Master
Gost
« Odgovor #4 poslato: Sreda, 02. April 2003. 16:18:37 »

SLUSAJ BRE JEDNA PEDERCINO  UOBRAZENA DA ME OSTAVIS  NA MIRU DA TI NE  BIH JEBAO MALO MATER ZNAS ,MISLIS DASA SI STO SI U   INOSTRANSTVU ,PA TO SAMO POKAZUJE KOLIKI SI DEBIL,  KAO STO SAM VEC REKAO AKO NECES NEKOM DA POMOGNES ODJEBI ONDA OSTAVI ME NA MIRU . ZA TVOJU INFORMACIJU SVE STO   MI JE TREBALO SU MI DALI L JUDI SA OVIH PROSTORA KOJI NE PATE OD VELICINE KAO NEKI SKOROJEVICI KOJI SU UMISLILI DA SU NEKO I NESTO SAMO ZATO STO NISU OVDE.NIKO OD TEBE NIJE NISTA TRAZIO I NE SERI VISE PO OVOM FORUMU I NA MOJU PORUKU VISE NE ODGOVARAJ,JEL JASNO.ONO STO MISLIS O MENI ZADRZI ZA SEBE DA SE NE BI RASTAO OD SVOJIH ZUBA I UOBRAZENE PICKICE KRETENU JEDAN

evil  evil  evil  evil  evil
Sačuvana
Predrag Damnjanovic
Gost
« Odgovor #5 poslato: Sreda, 02. April 2003. 18:34:21 »

Nisam se odavno ovako mnogo smejao, lol Smiley
Sačuvana
axez
Gost
« Odgovor #6 poslato: Sreda, 02. April 2003. 19:56:36 »

Citat: Predrag Damnjanovic
Nisam se odavno ovako mnogo smejao, lol :)

lol
Ne znas da li je smesno ili tuzno.
Sačuvana
mire
Gost
« Odgovor #7 poslato: Sreda, 02. April 2003. 20:16:37 »

Citat: axez

lol

xexe

Nekad je bilo "vidimo se u citulji" a sada je verovatno "vidimo se na LinuxFest-u" Wink

Iskulirajte malo.

BTW Kada je ovogodisnji LF ?
Sačuvana
axez
Gost
« Odgovor #8 poslato: Sreda, 02. April 2003. 20:39:11 »

Citat: mire
Citat: axez

lol

xexe

Nekad je bilo "vidimo se u citulji" a sada je verovatno "vidimo se na LinuxFest-u" ;)

Iskulirajte malo.

BTW Kada je ovogodisnji LF ?

.
Ja mislim da ni Bole to ne zna.
Sačuvana
toptan
Gost
« Odgovor #9 poslato: Sreda, 02. April 2003. 20:57:55 »

Citat: Predrag Damnjanovic
Nisam se odavno ovako mnogo smejao, lol Smiley

Tako
Sačuvana
deyan
Gost
« Odgovor #10 poslato: Četvrtak, 03. April 2003. 13:41:47 »

Molim moderatora da malo zavede red na ovom forumu... :) Forum "teorija programiranja" je ovde zato jer sam licno to trazio od Bobana i zamisao je da se ova diskusija bavi necim sto se u svetu zove "Computer Science". Ideja nije bila da svaki skorojevic, koji cak nece da izgubi par sekundi i pokusa na Google da nadje sta ga interesuje, diskutuje na ovoj diskusionoj grupi... Ideja je bila da se ovde diskutuje o pravim programerskim problemima.
Ista diskusija je nastala (takodje zahvaljujuci meni) na EliteSecurity forumu i slicne stvari se i tamo desavale - ljudi ne shvataju ocigledno smisao ovog foruma. :)
Sačuvana
Predrag Damnjanovic
Gost
« Odgovor #11 poslato: Četvrtak, 03. April 2003. 14:15:03 »

Stvarno ne znam zasto moderatori na obrisu ovu bruku, ili je barem premeste negde, u neki forum za zabavu?
Sačuvana
Puppet Master
Gost
« Odgovor #12 poslato: Četvrtak, 03. April 2003. 16:17:52 »

Citat: deyan
Molim moderatora da malo zavede red na ovom forumu... Smiley Forum "teorija programiranja" je ovde zato jer sam licno to trazio od Bobana i zamisao je da se ova diskusija bavi necim sto se u svetu zove "Computer Science".

Veoma mi je drago sto si u dobrim odnosima sa administratorima ,pa oni otvaraju forume koje predlazes, samo vidis sve to ti ni slucajno ne daje za pravo da prozivas bilo koga po bilo kojoj osnovi ,jer time samo pokazujes kako si jadan,ako stvarno zelis da se pokazes kao pametna osoba onda kad neko nesto pita lepo odgovori ili ga zaobidji.

Ideja nije bila da svaki skorojevic, koji cak nece da izgubi par sekundi i pokusa na Google da nadje sta ga interesuje, diskutuje na ovoj diskusionoj grupi... Ideja je bila da se ovde diskutuje o pravim programerskim problemima.

Kao sto sam rekao ako ne zelis da pomognes ne SERI JEL JASNO.Ako te bas interesuje svega ovoga ne bi bilo da si mi tako "pametan"
 odgovor poslao kao licnu poruku, ali ti si hteo javno da me prozivas pa si tako i dobio ono sto ti sleduje.Ponovo ti kazem zaobidji me u velikom luku i vise mi ne odgovaraj na poruke.Za svako javno prozivanje sledi i javan odgovor i ubuduce necu biti fin, do sad sam se trudi da ne preterujem jer ne treba svi da trpe zbog tvog prosipanja pameti.
Ista diskusija je nastala (takodje zahvaljujuci meni) na EliteSecurity forumu i slicne stvari se i tamo desavale - ljudi ne shvataju ocigledno smisao ovog foruma. Smiley

Ocigledno ti ne shvatas da nisi centar sveta , da ne pisu svi tebi ,nisi ti toliko bitan,mora  da si imao jako tuzno detinjstvo kad si umislio da si faca.Kad neko posalje poruku on je salje svima ,a  ne tebi zato ako NE ZNAS odgovor na neko pitanje ne ludi,ne salji odmah neke kretenske poruke samo da bi udovoljio svom egu,vec jednostavno preskoci poruku.Sto pre shvatis da nisi centar sveta pre ces prestati da budes u slicnim konfliktnim situacijama sa drugim osobama.
Sačuvana
toptan
Gost
« Odgovor #13 poslato: Četvrtak, 03. April 2003. 19:45:33 »

Citat: Puppet Master
Molim moderatora da malo zavede red na ovom forumu... Smiley Forum "teorija programiranja" je ovde zato jer sam licno to trazio od Bobana i zamisao je da se ova diskusija bavi necim sto se u svetu zove "Computer Science".

Veoma mi je drago sto si u dobrim odnosima sa administratorima ,pa oni otvaraju forume koje predlazes, samo vidis sve to ti ni slucajno ne daje za pravo da prozivas bilo koga po bilo kojoj osnovi ,jer time samo pokazujes kako si jadan,ako stvarno zelis da se pokazes kao pametna osoba onda kad neko nesto pita lepo odgovori ili ga zaobidji.

Ideja nije bila da svaki skorojevic, koji cak nece da izgubi par sekundi i pokusa na Google da nadje sta ga interesuje, diskutuje na ovoj diskusionoj grupi... Ideja je bila da se ovde diskutuje o pravim programerskim problemima.

Kao sto sam rekao ako ne zelis da pomognes ne SERI JEL JASNO.Ako te bas interesuje svega ovoga ne bi bilo da si mi tako "pametan"
 odgovor poslao kao licnu poruku, ali ti si hteo javno da me prozivas pa si tako i dobio ono sto ti sleduje.Ponovo ti kazem zaobidji me u velikom luku i vise mi ne odgovaraj na poruke.Za svako javno prozivanje sledi i javan odgovor i ubuduce necu biti fin, do sad sam se trudi da ne preterujem jer ne treba svi da trpe zbog tvog prosipanja pameti.
Ista diskusija je nastala (takodje zahvaljujuci meni) na EliteSecurity forumu i slicne stvari se i tamo desavale - ljudi ne shvataju ocigledno smisao ovog foruma. Smiley

Ocigledno ti ne shvatas da nisi centar sveta , da ne pisu svi tebi ,nisi ti toliko bitan,mora  da si imao jako tuzno detinjstvo kad si umislio da si faca.Kad neko posalje poruku on je salje svima ,a  ne tebi zato ako NE ZNAS odgovor na neko pitanje ne ludi,ne salji odmah neke kretenske poruke samo da bi udovoljio svom egu,vec jednostavno preskoci poruku.Sto pre shvatis da nisi centar sveta pre ces prestati da budes u slicnim konfliktnim situacijama sa drugim osobama.

Dosta, bre vi
Sačuvana
malchik
Gost
« Odgovor #14 poslato: Četvrtak, 03. April 2003. 23:13:31 »

Acime, da li mozes da preduzmes neke mere po ovom pitanju? Ja razumem zasto je Deyan izgubio zivce, cesto sam i sam u slicnoj situaciji. Ljude jednostavno mrzi da pretraze cak i ovaj forum, a da ne spominjem Google. S druge strane mislim da ovaj forum nije mesto za ovakve rasprave, a pogotovo ne recnikom koji koristi Puppet Master. Zato molim te, obrisi ove postove, Puppet Masteru daj zuti karton, a Deyanu preporuka za malo vise takta...
Sačuvana
Stranice: [1] 2   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

?>