Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Satelitska veza i Linux  (Pročitano 2109 puta)
Anonymous
Gost
« poslato: Ponedeljak, 24. Septembar 2001. 02:23:00 »

Lokalna veza ima jedan NT server na kojeme je Virtual DVB/IP Network adapter koji je spojen sa satalitskom vezom koja se konktuje makar tako pise na njihovom programu na Evrope_Online_115 al moramo biti spojeni zemaljskom konekcijom sa ISP da bi satalitsak veza makar njen download dio radio. Onda je tu Mrezna kartica koja ide u Hub na koji su zakaceni ostali kompijuteri iz Lokala, i naravno modem preko kojeg se ostvariva zemaljsak veza sa ISP, eh sada sve to radi fino na NT sto jest jest al dali bi se ovo moglo uraditi sa linux-om znam da jedan dio bi ovo sve do satalitske veze sam i nastimao al neznam kako da povezem satalitsku da radi sa tim svim ako ko zna molim da odgovori an ovaj post.
Sačuvana
legend
Gost
« Odgovor #1 poslato: Subota, 06. Oktobar 2001. 14:06:00 »

Preporucio bih ti da pogleda
Sačuvana
Anonymous
Gost
« Odgovor #2 poslato: Utorak, 09. Oktobar 2001. 20:32:00 »

Pa kao prvo koji se program koristi za tu konekciju i dali taj program odmah prepoznaje tu karticu ili je moram na neki drugi nacin da je podesim. TO je ja mislim sve stobi trebalo makar mislim Smiley)) inace sto se tice distribucije koju koristim to je debina potato 2.2 r3 a imam i mandarek pa ako bude za te distribuciej tja software ok ako ne reci za koju je to disteibuciju pa cu da se prebacim Smiley
Sačuvana
legend
Gost
« Odgovor #3 poslato: Ponedeljak, 22. Oktobar 2001. 11:54:00 »

SuSE ima paket za DVB koji je podesen za EON i to radi kao off-shell reshenje. Za druge distribucije ne znam, al verujem da imaju nesto (posebno bas za debian, posto su likovi ludaci, i da mogu, spakovali bi i mene u neki paket...).

Elem, stvar koja ti treba je http://www.linuxtv.org"> http://www.linuxtv.org portal na kome ces naci sve sto ti treba oko drajvera, daemona i uputstva oko dvb-a Smiley

Isto tako, jos jednom, pogledaj sta sam pisao ovde pre par meseci, pa vidi sta ti sve treba wink
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

?>